21:34, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Καλαμαριά: «Γέφυρα ζωής» στήθηκε για ένα αγοράκι 3,5 ετών

Μία «γέφυρα ζωής» στήθηκε το απόγευμα για ένα αγοράκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη. Στις 5.15 το απόγευμα γονείς του παιδιού ειδοποίησαντην αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, μετέβησαν σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά όπου αγοράκι είχε καταπιεί το λουρί ενός ρολογιού, το πλήρωμα περιπολικού, μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και διασώστες ασθενοφόρου απ το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όταν έφτασαν οι διασώστες ο πατέρας του παιδιού με αγωνιώδεις προσπάθειες είχε καταφέρεθ να βγάλει το λουράκι, αλλά το οξυγόνο του μικρού είχε πέσει.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των μοτοσυκλεττιστών αστυνομικών και του περιπολικού που άνοιξαν το δρόμο στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο «.Γεννηματάς».Σε ανάρτησήξ του στο twitter το χαμογελο του Παιοδύ αναφέρει γαι το περιστατικό:

« Μόλις σώθηκε μια ψυχούλα 3,5 ετών που κατάπιε ξένο σώμα…. συγχαρητήρια στην αστυνομία που μας άνοιγε τους δρόμους…. συγχαρητήρια στους διασώστες μας Παναγιώτη και Γιώργο πλήρωμα της μονάδας μας της Θεσσαλονίκης που πήρε εντολή από το ΕΚΑΒ…συγχαρητήρια στους γιατρούς του νοσοκομείου…μια αλυσίδα ζωής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ