, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι οπαδοί του Άρη για τις διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της ομάδας

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία την Κυριακή στις 13:30 για τις διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος της ομάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Super 3», θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Άλκης Καμπανός μετά από δολοφονική επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Είναι εξοργιστικό και απίστευτα προκλητικό τέσσερις ομάδες να αποφασίζουν για όλες τις υπόλοιπες. Είναι χρέος σας κύριοι της ΝΔ να κάνετε ότι περνάει απτό χέρι σας έτσι ώστε αυτό το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στα ΙΣΑ. Η σιωπή κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν θα περάσει επίσης ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΗ. Δεν θα διστάσουμε να παρεμποδίσουμε προεκλογικές σας συγκεντρώσεις εάν αυτό το χάλι με την διαιτησία συνεχιστεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όσες φορές αποφασίσαμε να καταθέσουμε δημόσια την άποψη μας για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο, το κάναμε αφού πρώτα σκεφτήκαμε ότι αυτό που θα πούμε ή θα κάνουμε θα έχει θετικό αντίκτυπο για τον σύλλογο. Και πως αυτό θα πρέπει να είναι πάντα ο αντικειμενικός στόχος όλων μας κατά την άποψή μας.

Πότε δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας και συναισθανόμενοι πάντα το βάρος των ευθυνών που έχουμε σαν σύνδεσμος οπαδών καταθέταμε την άποψη μας. Αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Είναι φανερό ότι η ομάδα δεν είναι στο σημείο που θέλουμε και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον φυλακόβιο οικογενειάρχη αποκτά τεράστια σημασία και η παρουσία του κόσμου μας κρίνεται επιτακτική και απαραίτητη. Σε συνάντηση που έγινε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ του καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας για τα όσα τοξικά περιβάλλουν τον σύλλογο και πως αυτά θα καταπολεμηθούν. Κατέστη ΣΑΦΕΣ ότι κάνεις δεν είναι  πάνω από τον ΑΡΗ και ότι η άνοδος προς την κορυφή συνιστά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ αν τελικά θέλουμε να λέμε ότι προσπαθούμε να προοδεύσουμε σαν σύλλογος.

Λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι και οι ευθυνόφοβοι. Οι εποχές που οι λέσχες και μερίδα οπαδών αποφάσιζε έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Καλό θα είναι κάποια στιγμή αυτό να γίνει κατανοητό από όλους. Πλέον υπάρχει ο Α.Σ. Και μέσω αυτού μόνο μπορεί να ανοίξει ο οποιοσδήποτε διάλογος σε μια ενδεχόμενη ΓΣ εάν και εφόσον χρειαστεί.

Κατανοούμε τον πόθο και τον καημό πολλών αδελφών μας για μια διάκριση αλλά και την αγανάκτηση τους για τα όσα τραγικά είναι η αλήθεια καμία φορά συμβαίνουν στην ομάδα. Τα ίδια νιώθουμε και μεις. Εσείς όμως αδέρφια μας ΑΡΕΙΑΝΟΙ νιώθετε την αγανάκτηση μας για την συνεχιζόμενη αδικία σε βάρος της ομάδας μας; Ένας ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που πραγματικά μέχρι και ο τελευταίος νοήμων άνθρωπος που ασχολείται με το δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα αντιλαμβάνεται.

Τι να θυμηθούμε πρώτο; Τα έχετε δει όλοι σας και είναι κουραστικό πλέον κάθε φορά να κάνουμε καταγραφή γεγονότων. Θα πρέπει κύριοι άρχοντες αυτού του τόπου να αντιληφθείτε ότι η κοινωνία είναι πλέον τόσο ταλαιπωρημενη με όσα της έχετε επιβάλλει και όταν ένα μικρό κομμάτι αυτής, όπως κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε μια ομάδα, βρίσκουν ένα αποκούμπι και τους το παίρνετε και αυτό, τότε ΜΟΙΡΑΙΑ επέρχεται η σύγκρουση. Γιατί έχει καταντήσει πλέον μια αηδία. Και δεν θα βγάλουμε εμείς καρκίνο επειδή εσείς έτσι γουστάρετε. ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΕΠΟ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ και οι λοιποί αυλοκόλακες.

Ήρθε νομίζουμε η ώρα ο ΑΡΗΣ να κάνει κινήσεις και επαφές με όλες τις ομάδες πλην των τεσσάρων και να απαιτήσουν να έχουν συμμετοχή στην τοποθέτηση του αρχιδιαιτητή. Είναι εξοργιστικό και απίστευτα προκλητικό τέσσερις ομάδες να αποφασίζουν για όλες τις υπόλοιπες. Είναι χρέος σας κύριοι της  ΝΔ να κάνετε ότι περνάει απτό χέρι σας έτσι ώστε αυτό το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στα ΙΣΑ. Η σιωπή κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν θα περάσει επίσης ΑΠΑΡΑΤΉΡΗΤΗ. Δεν θα διστάσουμε να παρεμποδίσουμε προεκλογικές σας συγκεντρώσεις εάν αυτό το χάλι με την διαιτησία συνεχιστεί.

Καλούμε όλο τον λαό του ΑΡΗ σε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 13:00 για τα όσα κωμικοτραγικά ζούμε κάθε αγωνιστική. Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στο σημείο όπου δώδεκα δειλοί αφαίρεσαν την ζωή του αδερφού μας ΆΛΚΗ και μέσω της Εγνατίας οδού θα κατευθυνθούμε στο ΠΑΛΕ για τον αγώνα μπάσκετ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ με τους ξεφτίλες της πόλης. Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και πριν το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ ενώ  ο σύνδεσμος ενημερώνει ότι θα παρευρεθεί και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και καλούμε επίσης τον κόσμο του ΑΡΗ σε μια ακόμα μαζική παρουσία για να καταλάβουν ΑΠΑΝΤΕΣ που βρίσκονται και να πάρουμε την πρόκριση.

Ή ΔΡΑΜΕ Ή ΣΚΑΜΕ…

ΘΑ ΠΟΛΕΜΆΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ ΠΟΤΈ.

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.