, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Την Τετάρτη η κηδεία του καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Ευαγ. Βασιλακάκη

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα γίνει στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας η κηδεία του Βαγγέλη Βασιλακάκη καθηγητή του Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Σε ψήφισμά της η Κοσμητεία της Νομικής χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως «νομικό σπάνιας κοπής, πανεπιστημιακό δάσκαλο μοναδικών ικανοτήτων, επαγγελματία απαράμιλλης σοβαρότητας, άνθρωπο με ξεχωριστή καλλιέργεια, αγαπημένο συνάδελφο και πριν απ’ όλα φίλο».

«Με ανείπωτη θλίψη, η Πανεπιστημιακή Κοινότητα και ο νομικός κόσμος της χώρας, αναζητούμε συντετριμμένοι τις σωστές λέξεις για να αποχαιρετήσουμε τον Βαγγέλη Βασιλακάκη, άρτι αφυπηρετήσαντα Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και λαμπρό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ψήφισμα. Η κοινότητα της Νομικής Σχολής δηλώνει βαθύτατα συγκινημένη, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του Βαγγέλη Βασιλακάκη και γνωστοποιεί ότι θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ