, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Το ανθρωπόμορφο ρομπότ Pepper συμμετείχε στη 30η Διεθνής Έκθεση Agrotica 2024

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ανθρωπόμορφο ρομπότ Pepper συμμετείχε στη 30η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφόδων (Agrotica 2024) που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 1 μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου.

H εταιρεία ORTEM HELLAS A.E. σύμβουλοι επιχειρήσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη θέτοντας ως προτεραιότητα την ευγένεια και την ενσυναίσθηση στην εξυπηρέτηση πελατών, ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Euromind και πρότεινε μία καινοτόμο ιδέα για να προσεγγίσει τους παρευρισκόμενους στο περίπτερο 2/STAND 35A στην 30η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφόδων (Agrotica 2024) όπου έλαβε μέρος η εταιρεία Euromind.

Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν ο Pepper με τον δικό του μοναδικό τρόπο να προσελκύσει τους επισκέπτες έτσι ώστε να ασχοληθούν με το περιεχόμενο της εταιρείας Euromind στο περίπτερό της.

Το ανθρωπόμορφο ρομπότ Pepper εξασφάλισε μια υψηλή ποιότητα υποδοχής, ενδυνάμωσε τις πελατειακές σχέσεις, καλωσόριζε και κατεύθυνε τους επισκέπτες στο περίπτερο.

Με το καλωσόρισμα του Pepper πολλοί ενδιαφερόμενοι παρέμεναν στο περίπτερο για να ενημερωθούν από τα στελέχη της Euromind για τα νέα προγράμματα αγροτών.

Όλοι/ες οι παρευρισκόμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να δούνε αλλά και να αλληλοεπιδράσουν με το ρομπότ Pepper, να τραβήξουν φωτογραφίες, να ψυχαγωγηθούν με παιχνίδια αλληλοεπίδρασης, ερωτηματολόγια κ.α.

Έτσι λοιπόν η αποστολή του Pepper να γίνει ο κορυφαίος συνεργάτης της εταιρείας Euromind και να αναπτύξουν από κοινού μια συνταγή για την επιτυχία της επιχείρησής ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.