, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες, Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για μεταφορά και για διευκόλυνση διαμονής παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Γαλλικού Ποταμού ένας 34χρονος και ένας 17χονος αλλοδαπός. Οι δυο τους μετέφεραν με το αυτοκίνητο πέντε αλλοδαπούς που δεν είχαν στην κατοχή τους τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Το αυτοκίνητο, όμως, έπαθε βλάβη και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των δυο αντρών να την διορθώσουν, εντοπίστηκαν από άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι τους συνέλαβαν έπειτα από έλεγχο. Να σημειωθεί ότι ο 17χονος αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει πεζή, αλλά γρήγορα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Επίσης, στους Αμπελόκηπους συνελήφθη ένας 16χονος αλλοδαπός, ο οποίος έκρυβε σε διαμέρισμα πέντε παράτυπους μετανάστες. Αυτοί, όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους της αστυνομίας, είχαν εισέλθει τις προηγούμενες μέρες παράνομα στην Ελλάδα και σκόπευαν να μεταβούν στη συνέχεια σε άλλη χώρα της Ευρώπης – μέχρι να γίνει αυτό, όμως, κρύβονταν στο διαμέρισμα του 16χρονου, τον οποίο πλήρωναν για τη διαμονή τους.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.