, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη-Βιασμός 24χρονης: Μαραθώνια κατάθεση Ν. Ράικου- Αλλεπάλληλες καταγγελίες γυναικών για τη δράση κυκλώματος μαστροπείας

Καθοριστικά θα είναι τα στοιχεία από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την υπόθεση των καταγγελιών της 24χρονης για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη. Στο τέλος της εβδομάδας θα βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης, οπότε και θα κρίνουν την πορεία της υπόθεσης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των δειγμάτων που στάλθηκαν στην Ελβετία. Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ο καθηγητής Iατροδικαστικής και Tοξικολογίας, Νίκος Ράικος, κατέθετε για δύο ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας που διερευνά τις καταγγελίες. Η έκθεσή του αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.

Η βεντάλια των ερευνών ανοίγει. Η καταγγελία γυναίκας που κατέθεσε ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ανατέθηκε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών για να εξετάσει τα στοιχεία και κάνει λόγο για τρία κυκλώματα. Καταγγελίες γυναικών γίνονται γνωστές η μία μετά την άλλη και εξετάζονται στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τη δράση κυκλωμάτων μαστροπείας.

Η δίωξη οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας έχει βάλει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένα στοιχεία, εξετάζοντας όσα έχουν καταγγελθεί. Ανοίγουν τηλέφωνα, κάμερες και επικοινωνίες μέσω διαδικτύου.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.