ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του και μητέρα του βρέφους του – «Θόλωσα» είπε στους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
14/02/2024
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Ξέφυγε από τους Ταλιμπάν, κακοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με το protothema, ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Θύμα μια 23χρονη μητέρα βρέφους μόλις 20 ημερών και δράστη τον 27χρονο πρώην σύντροφος της και πατέρας του βρέφους

Το συμβάν έγινε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και την περασμένη Παρασκευή η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης όμως τελικά αναβλήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων.

Τα όσα όμως εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στη νεαρή μητέρα και τον πρώην διανομέα φαγητού και πρώην σύντροφο της περιλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία, που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr.

kakopoiisi_1
kakopoiisi_2

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές η 23χρονη, η ένταση μεταξύ τους κλιμακώθηκε μετά το χωρισμό κι αφού έφερε στο κόσμο το παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Με τον πρώην σύντροφο μου ήμασταν μαζί από τις αρχές του 2020 έως και τον Ιούλιο του 2023 όπου και χωρίσαμε» ξεκινάει να λέει στην κατάθεση της.

Related Post

Θεσσαλονίκη: Μπολ με νερό σε περισσότερα απο 100 σημεία για τα αδέσποτα

Η ΕΕ απέκλινε του στόχου για μείωση κατά 50% των θανάτων από τροχαία έως το 2030

Δημογραφικό σε κρίση: Συρρίκνωση πληθυσμού και ερήμωση της περιφέρειας

Δολοφονία του 17χρονου Άγγελου στις Σέρρες: Ένοχος ο 16χρονος

«Τον Μάρτιο του 2023 έμαθα ότι είμαι έγκυος. Αυτός (εννοεί τον πρώην της σύντροφο) έμεινε μαζί μου μέχρι και τον Ιούλιο του 2023 που χωρίσαμε και μετά έφυγε από το σπίτι, όπου μέναμε μαζί. Απο την ημέρα που έφυγε ερχόταν περιστασιακά για να δει τι κάνω. Γέννησα το παιδί μου στις 18/11/2023, το οποίο εκείνος ήθελε να το αναγνωρίσει και δεν του το επέτρεψα, διότι ο πρώην σύντροφος μου γνωρίζω ότι έχει χρέη και δεν ήθελα το παιδί μας να τα κληρονομήσει».

Δεν είναι όμως μόνο τα χρέη που φέρει στη πλάτη του ο 27χρονος διανομέας και κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς του Α.Τ Ευόσμου μετά τη σύλληψη του, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ληστεία και κλοπή.

Και συνεχίζει στην κατάθεση της, η 23χρονη μητέρα, αναφορικά με το περιστατικό του ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφο της: «Από τότε που γέννησα ήθελε να έρχεται να με επισκέπτεται για να βλέπει το παιδί, πράγμα που του το επέτρεψα, παρά την επιθετική συμπεριφορά που είχε απέναντι μου στο παρελθόν, καθώς με έχει εξυβρίσει και με έχει απειλήσει χωρίς να το αναφέρω στην αστυνομία».

Η κακοποίηση

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου κι ώρα 11.30 η 23χρονη και ο 27χρονος πρώην σύντροφος της βρίσκονταν μαζί στο σπίτι της καθώς είχαν συνεννοηθεί να πήγαιναν όλοι μαζί στον παιδίατρο σε προγραμματισμένο ραντεβού. Μετά την επίσκεψη στον γιατρό ακολούθησε μια διένεξη ανάμεσα τους για ασήμαντη αφορμή, διένεξη που εξελίχθηκε σε άγριο καυγά με απρόβλεπτες, για την 23χρονη, συνέπειες.

kakopoiisi_3

«Όταν επιστρέψαμε ήταν η ώρα που έπρεπε να φάει η κόρη μου και του ζήτησα να ζεστάνει λίγο νερό για να ετοιμάσω το γάλα της. Αυτός το ξέχασε και όταν του το θύμισα , μου είπε ότι δεν τον ενημέρωσα ποτέ γι΄αυτό. Έπειτα ξεκίνησε με αφορμή το προηγούμενο να μου λέει “Είσαι τελείως άχρηστη, δεν ξέρεις τι θέλεις, κάθε φορά που με βλέπεις, ψάχνεις αφορμή για να μαλώσουμε” και στη συνέχεια ξεκίνησε να με εξυβρίζει με τις εκφράσεις “ Καρ@@, πουτ@@, προσβάλλοντας τη τιμή και την υπόληψη και με απείλησε λέγοντας μου “θα σε σκοτώσω, θα σε μαχαιρώσω, εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο να θέλω να σκοτώσω” προκαλώντας μου τρόμο και ανησυχία».

Δευτερόλεπτα μετά, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της 23χρονης, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου. «Μετά απ’ αυτά που μου είπε, με έπιασε από το λαιμό, εγώ τον έσπρωξα για να με αφήσει και με έσπρωξε πάνω στο τραπέζι. Από το πιάσιμο του, μου άφησε εμφανές στο λαιμό και όταν πήγα να κάτσω στο καναπέ όπου βρισκόταν η κόρη μου μέσα στο λίκνο, αυτός με έπιασε από τα μαλλιά και πήγε να με χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο. Όσο εξελισσόταν το συγκεκριμένο επεισόδιο, το βρέφος μου κοιμόταν και ξυπνούσε από τις φωνές. Τότε εγώ πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και στη συνέχεια ήρθαν τρεις αστυνομικοί και μας μετέφεραν στο Α.Τ Κορδελιού Ευόσμου».

Ο 27χρονος ντελιβεράς στην κατάθεση του αναφέρει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, σύμφωνα δηλαδή με όσα του προσάπτει η πρώην σύντροφος του. Παραδέχτηκε ότι μάλωσε μαζί της και ισχυρίστηκε ότι τον αποκάλεσε άχρηστο, εκείνον και την οικογένεια του. «Πάνω στο τσακωμό μας χωρίς να το θέλω, θόλωσα και την έπιασα από το λαιμό αλλά το μετάνιωσα αμέσως μόλις ηρέμησα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε δήλωση της, η δικηγόρος της 23χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, επισήμανε ότι η εντολέας της δεν ήταν μόνη της κατά τη διάρκεια του βίαιου συμβάντος αλλά είχε στην αγκαλιά της το βρέφος. «Ήταν μαζί με το παιδί της όση ώρα την κακοποιούσε, λεκτικά και σωματικά. Έκλαιγε και εκλιπαρούσε για την σωματική ακεραιότητα της και την σωματική ακεραιότητα του παιδιού. Δυστυχώς ο δράστης και πρώην σύντροφος της δεν τη σεβάστηκε ούτε ήταν έγκυος ούτε όταν ήταν λεχώνα ολίγων ημερών. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τιμωρηθεί για όλα όσα της προκάλεσε», ανέφερε η δικηγόρος.

Tags: ΑστυνομίαΘεσσαλονίκη
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Μπολ με νερό σε περισσότερα απο 100 σημεία για τα αδέσποτα
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Μπολ με νερό σε περισσότερα απο 100 σημεία για τα αδέσποτα

Μπολ με δροσερό νερό για τα αδέσποτα ζώα, τοποθέτησαν μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.)...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
24/07/2026
Η ΕΕ απέκλινε του στόχου για μείωση κατά 50% των θανάτων από τροχαία έως το 2030
Κοινωνία

Η ΕΕ απέκλινε του στόχου για μείωση κατά 50% των θανάτων από τροχαία έως το 2030

Παρά τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων σε ορισμένα κράτη-μέλη, η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει εκτός στόχου για μείωση κατά 50% των...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
14/07/2026
Next Post
Θεσσαλονίκη: «Άνοιγαν» πολυτελή αυτοκίνητα στην Καλαμαριά – Λεία χιλιάδων ευρώ!

Θεσσαλονίκη: «Τσίμπησαν» 46χρονο για κατοχή συλλογής...πολλών ειδών ναρκωτικών (φωτο)












Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa