fbpx

, Παρασκευή
25 Οκτωβρίου 2024

search icon search icon

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στο Κοκκινοχώρι Καβάλας (ΦΩΤΟ+Video)

Στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, είπαν το «ύστατο χαίρε» στον σπουδαίο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή. Τραγική φιγούρα ο αδελφός του, ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στον ιερό ναό.

Στις 12 τελέστηκε το τρισάγιο και στη συνέχεια η σορός του λαϊκού τραγουδιστή μεταφέρθηκε στο νεκροταφείο με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους». Ο Βασίλης Καρράς είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος έδωσαν μεταξύ άλλων η Πάολα, ο Αντώνης Ρέμος, o Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Σάκης Αρσενίου, Νίκος Ζωιδάκης και οι Unboxholics και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.