, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βεντέτα για τη δολοφονία στην Ξάνθη! Έκαψαν τα σπίτια του 36χρονου και του αδελφού του! (Video)

Στο σπίτι που έμενε ο 36χρονος δράστης της δολοφονίας του 45χρονου στο Δροσάτο της Ξάνθης έβαλαν φωτιά άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι που φέρονται να είναι εξαγριωμένοι συγγενείς του άτυχου 45χρονου, στη συνέχεια έκαψαν και το σπίτι του αδερφού του δολοφόνου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες και τα δύο σπίτια που έγιναν παρανάλωμα του πυρός, έγιναν στόχος λεηλασίας από τους δράστες των δύο εμπρησμών.

Οι δύο οικογένειες – του 36χρονου δολοφόνου και του αδερφού του – είχαν απομακρυνθεί από τα δύο σπίτια φοβούμενες τα αντίποινα των συγγενών του θύματος τα οποία είχαν προαναγγείλει με βίντεο στο TikTok.

Η αστυνομία από την πλευρά της έχει λάβει μέτρα μετά τη βεντέτα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες ώστε να προλάβει τα χειρότερα.

Συγγενείς του 45χρονου θύματος εμφανίζονται εξαγριωμένοι μετά το φονικό και δηλώνουν ότι αναζητούν εκδίκηση. Με αναρτήσεις τους εξαπολύουν απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια και τις κόρες του δράστη.

«Η καρδιά σας θα καεί. Τα βίντεο θα έρθουν ένα προς ένα που θα πεθάνουν. Τη στιγμή που θα βγείτε από τη φυλακή θα ταφείτε δίπλα στις κόρες σας» αναφέρουν χαρακτηριστικά σε βίντεό τους στο TikTok.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.