, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Βέροια: Προσφέρει 15 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στο περίπτερο της ΔΕΘ για την Ουκρανία

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η προσφορά εκατοντάδων δημοτών, σωματείων και συλλόγων, φορέων, σχολείων, ιδιοκτητών καταστημάτων και επιχειρήσεων της Βέροιας που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Σήμερα Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής-Εθελοντισμού και Υγείας, κα Γεωργία Μπατσαρά και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, επέβλεψαν τη διαδικασία αποστολής συνολικά 15 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας προς τους εκπροσώπους του Ουκρανικού Προξενείου, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ.

Πρόκειται κατά κύριο λόγο για είδη πρώτης ανάγκης, ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και ιματισμό που συγκεντρώθηκαν από τις 10 έως τις 17 Μαρτίου ύστερα από πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας, της Ιεράς Μητρόπολης Βέροιας και του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας. Για την αποστολή στο Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας στην Θεσσαλονίκη, συνέδραμε τα μέγιστα το Σώμα Εθελοντών «Δρόμωνες».