, Σάββατο
15 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Βίντεο και φωτογραφίες από τον εκτροχιασμό της εμπορικής αμαξοστοιχίας στην Ειδομένη

Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/02 στην Ειδομένη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η Karfitsa, μετά τις 23.00, η εμπορική αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν από το σταθμό της Ειδομένης στο σταθμό της Θεσσαλονίκης εκτροχιάστηκε, ξηλώνοντας παράλληλα κομμάτι της σιδηροδρομικής γραμμής.

Ανατριχιαστικά τα πρώτα βίντεο και οι φωτογραφίες από το σημείο

Τα πρώτα βίντεο και οι πρώτες φωτογραφίες «κόβουν» την ανάσα. Συγκεκριμένα, φανερώνεται η εμπορική αμαξοστοιχία που συμμετείχε στο περιστατικό και εκτροχιάστηκε.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες

Hellenic Train: «Δεν τραυματίστηκε κανείς»

Από την πλευρά της η Hellenic Train ξεκαθαρίζει πως τα αίτια του εκτροχιασμού διερευνούνται και πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train:

«Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 21:25, σημειώθηκε μερικός εκτροχιασμός του πίσω άξονα της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας 45201, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Γευγελή – Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Πολύκαστρου.

Η Hellenic Train ενημερώνει ότι δεν υπήρξε κίνδυνος για την ασφάλεια του προσωπικού της. Η εταιρεία συνεργάζεται άμεσα με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτίων του εκτροχιασμού».

Πηγή: Ράδιο Επιλογές 102,8 Πολύκαστρο

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.