, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Βίντεο ντοκουμέντο: Ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη – Η δράση των δύο ένοπλων

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε μίνι μάρκετ επί της λεωφόρου Στρατού στη Θεσσαλονίκη. Βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ καταγράφει τη δράση των δύο ληστών.

Μεταμεσονύκτιες ώρες, δύο δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορώντας γάντια, εισβάλουν στο μίνι μάρκετ. Ο ένας από τους ληστές περνάει πίσω από τον κισέ ενώ συνεργός του φυλάει τσίλιες. Ο υπάλληλος δεν προλαβαίνει να αντοδράσει, κάνει τρομαγμένος μερικά βήματα πίσω και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ληστής αρπάζει τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή, βάζει τα χαρτονομίσματα στην τσέπη του και εγκαταλείπουν το κατάστημα.

Ο υπάλληλος δεν προλαβαίνει να αντιδράσει, κάνει τρομαγμένος μερικά βήματα πίσω και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ληστής αρπάζει τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή, βάζει τα χαρτονομίσματα στην τσέπη του και εγκαταλείπουν το κατάστημα.

Οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις τους και το οπτικό υλικό εξετάζεται από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο κακοποιοί έχουν πραγματοποιήσει κι άλλες ληστείες σε μαγαζιά που διανυκτερεύουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για την ταυτοποίησή τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.