ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Βραυρώνα: «Λύνουν» την σιωπή τους οι γονείς του βρέφους που κατηγορούνται για εγκληματική ενέργεια (Video)

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
13/05/2024
Κοινωνία
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0

Τα δραματικά γεγονότα μέσα από τα λόγια, τις περιγραφές και τους ισχυρισμούς των ανθρώπων που τα έζησαν.

Οι κατηγορούμενοι γονείς του νεκρού βρέφους υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Δίνουν τη δική τους ερμηνεία γι’ αυτές τις σκηνές με τον πατέρα να καταγράφεται από κάμερα να ρίχνει στα σκουπίδια μια σακούλα, μέσα στην οποία υπήρχε το νεκρό αγγελούδι του.

Από τη μια, υποστηρίζει πως είχε ενημερωθεί από την σύντροφό του ότι μέσα στη σακούλα υπήρχε το νεκρό βρέφος αλλά από την άλλη, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν κοίταξε το περιεχόμενό της, πριν την πετάξει στα σκουπίδια. Όλα όπως λέει έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο ξενοδοχείο που εργάζονταν και οι δύο.

Τι αναφέρει ο πατέρας του βρέφους

«Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου, μου είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξε να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και ξανά επέστρεψα στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα και το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα την σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό».

Ο πατέρας του βρέφους αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει.

Related Post

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Από σήμερα μόνο με νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο τα ταξίδια στο εξωτερικό

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης: Ενέργειες για την κρατική αρωγή προς τους πυρόπληκτους

«Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Η περιγραφή της μητέρας για τα γεγονότα

Η νεαρή μητέρα του νεκρού βρέφους που νοσηλεύτηκε φρουρούμενη σε νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Ανέφερε ότι απέβαλε επειδή ο οργανισμός της, ήταν καταπονημένος.

«Το παιδί το έχασα γιατί δούλευα στα χωράφια και μάζευα ελιές. Αυτό έγινε πριν πέντε μήνες που βρισκόμουν σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα όπου και εργαζόμουν. Δεν προχώρησα σε ταφή του μωρού γιατί δεν υπήρχε σώμα παρά μόνο αίμα. Το παιδί είναι του συντρόφου μου με τον οποίο γνωριστήκαμε και έχουμε σχέση εδώ και περίπου 7 μήνες. Έχω άλλη μια κόρη 2 ετών, η οποία ζει στο Νεπάλ με τον πρώην άνδρα μου. Με τον κατηγορούμενο θα παντρευόμασταν μετά τη γέννα».

Οι κατηγορούμενοι γονείς υποστηρίζουν πως σκέφτονταν να παντρευτούν μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

«Επιθυμούσαμε την εγκυμοσύνη και οι δύο και μετά τον τοκετό σκοπεύαμε να παντρευτούμε. Στις 9 Μαΐου δούλευα στην κουζίνα όταν με ενημέρωσαν ότι η κατηγορούμενη είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της και δεν ανοίγει. Τότε, ανέβηκα και εγώ στο δωμάτιο, χτύπησα, φώναζα και στο τέλος παραβίασα την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους», λέει ο πατέρας του βρέφους.

Στο δωμάτιο μπήκαν και μέλη του προσωπικού. Καμαριέρες περιέγραψαν τις εικόνες που είδαν, με τη γυναίκα να αιμορραγεί όπως ανέφεραν.

Τι «είπαν» οι κάμερες

Στις 9 Μαΐου πήγαμε στο δωμάτιό της και μας είπε ότι δεν ήταν καλά και θα καθυστερούσε.

Παρέμεινε στο μπάνιο περίπου 3 ώρες, κάνοντας χρήση της ντουζιέρας ενώ ακούστηκε πολλές φορές το καζανάκι, γεγονός που μας ανησύχησε. Αφού παραβιάσαμε την πόρτα την είδαμε όρθια να αιμορραγεί.

Τα επόμενα λεπτά ο πατέρας καταγράφεται να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να ρίχνει στα σκουπίδια δύο σακούλες. Στη μία υπήρχε το βρέφος του.

«Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά και πριν από 6 μήνες γνώρισα την κατηγορούμενη όταν και συνάψαμε ερωτική σχέση. Η κατηγορούμενη δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα και έμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με άλλες 3 γυναίκες. Εγώ, ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί τις τελευταίες 2 μέρες και έμενα και εγώ μαζί με 3 άνδρες σε άλλο δωμάτιο. Γνώριζα εδώ και μήνες ότι η σύντροφός μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος και δεν είχαμε πάει ποτέ σε γιατρό για την εγκυμοσύνη γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα», είπε ο πατέρας του βρέφους.

Εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα δείξει αν όντως το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, ο 24χρονος πατέρας αναμένεται αύριο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να πάρει προθεσμία όπως και η σύντροφός του, πιθανότατα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή: megatv

Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη
Κοινωνία

Τα σκυλιά μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα πρόσωπα ανθρώπων, σύμφωνα με μελέτη

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Βιέννης δείχνει ότι οι σκύλοι μπορούν να διακρίνουν συναισθήματα στα ανθρώπινα πρόσωπα, προσφέροντας νέα στοιχεία για...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
11/08/2026
Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος
Ελλάδα

Γάμοι-υπερπαραγωγές στην Ελλάδα: Στα 157.000 ευρώ το μέσο κόστος

Ο γαμήλιος τουρισμός εξελίσσεται σε δυναμικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας, με έναν γάμο να μπορεί να ξεπεράσει σε αξία τα...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
10/08/2026
Next Post
Διαφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για τη Χαμάς: «Είναι τρομοκρατική οργάνωση», είπε ο Μητσοτάκης – «Είναι αντιστασιακή οργάνωση»

Διαφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για τη Χαμάς: «Είναι τρομοκρατική οργάνωση», είπε ο Μητσοτάκης – «Είναι αντιστασιακή οργάνωση»











Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa