, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξάνθη: Τον σκότωσε με μαχαίρι έπειτα από καβγά

Τραγικό τέλος είχε η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δυο αντρών χθες, Τρίτη, το βράδυ στον οικισμό Κιμμέρια της Ξάνθης, όταν ένας από τους δυο δέχτηκε από τον άλλον μαχαιριά στο στήθος και έχασε τη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Τρίτης, όταν συνεπλάκησαν ένας 42χρονος με έναν 46χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους δυο άντρες χώριζαν οικονομικές διαφορές, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν συχνά έντονους καυγάδες το τελευταίο διάστημα.

Οι καυγάδες μεταξύ των δυο αντρών είχαν χθες τραγική κατάληξη, όταν συνεπλάκησαν εκ νέου και τραυμάτισε ο ένας τον άλλον με μαχαίρι. Ο 46χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο στήθος, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στη συνέχεια αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Εκεί, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 46χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 42χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί επίσης, συνελήφθη στη συνέχεια από άντρες της αστυνομίας στο… ίδιο νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να περιθάλψουν τα τραύματά του.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ κατασχέθηκαν και δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 17,5 και 16 εκατοστά, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.