01:24, Τρίτη
16 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: 100 χρόνια μνήμης στη μικρασιατική κουζίνα

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον υπαίθριο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 19 Ιουνίου για να τιμήσουν την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Μικρασιατική κουζίνα. 35 σύλλογοι από την ευρύτερη Μικρά Ασία μαγείρεψαν εδέσματα της περιοχής τους μαζί με τις καταξιωμένες σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Μαρία Εκμεκτσίογλου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελένη Ψυχούλη. Μαζί με τη Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγείρεψε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Τα έσοδα της γευσιγνωσίας δόθηκαν στο Ελληνικό παιδικό χωριό στο Φίλυρο.

Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα S/M ΜΑΣΟΥΤΗ, ενώ οι χορηγοί που υποστήριξαν την εκδήλωση είναι ELVIAL, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟ, ΜΕΒΓΑΛ, ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ, ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ, ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΚΒΕΛ, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, KLEEMANN και ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μαγειρεύει μαζί με την Μαρία Εκμεκτσίογλου.
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης Διευθυντής Λειτουργιών, Σταύρος Κωνσταντινίδης Πρόεδρος, Γιώργος Μούτσιανος Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας και ο Σταμάτης Δαυίδ Marketing Manager μαζί με τα κορίτσια της ΜΑΚΒΕΛ στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια μνήμης.
Στιγμιότυπα από την κουζίνα της εκδήλωσης.