, Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

search icon search icon

Φ. Σεργουλόπουλος: Είναι δικαίωμα του καθένα να παντρευτεί, το θέμα είναι αν μπορεί να παντρευτεί (Video)

Σε συζήτηση που είχαν στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον για τον γάμο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος άδραξε την ευκαιρία από αυτά που είπε η καλεσμένη τους, Λένα Παπαληγούρα, για να εκφράσει την άποψή του για το δικαίωμα αλλά και τη δυνατότητα του γάμου από όλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Παπαληγούρα είπε: «Ο γάμος είναι μια ισχυρή μετάβαση στη ζωή των ανθρώπων, ακόμα και αν είναι ένα συμβολικό γεγονός. Σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια άλλη φάση. Όλες αυτές οι μεταβάσεις στη ζωή, ακόμα και αυτές που είναι κατά κοινή ομολογία χαρμόσυνες, προσδίδουν και μια δυσκολία στους ανθρώπους. Το γεγονός ότι αποφασίζεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου είναι κάτι πολύ ωραίο, συνήθως είναι πολύ ωραίο για τους συγγενείς σου».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, λοιπόν, τόνισε στη συνέχεια τα εξής: «Είναι δικαίωμα του καθένα να αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Αν θέλει να παντρευτεί… Βέβαια, το θέμα είναι να μπορεί να παντρευτεί».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.