, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Πολυχρονίδη – Ο έρωτας και ο κρυφός γάμος (ΦΩΤΟ)

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μπορεί να έχει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας καθώς παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση, όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη σύντροφό του. Εκείνη, απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατά χαμηλό προφίλ, ενώ στηρίζει τον παρουσιαστή με τον δικό της τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν παντρεμένος και απέκτησε δυο παιδιά. Έναν γιο και μια κορούλα. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διατηρεί άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Σχέσεις δυνατές στον χρόνο που δύσκολα κάποιος ή κάτι θα τις χαλάσει. Πλέον λοιπόν, έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, με την αγαπημένη του, Katrin Ladose.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Μετά από έξι μήνες σχέσης, η Katrin Ladose γνώρισε τα παιδιά του Πέτρου Πολυχρονίδη και τα πάνε περίφημα. «Είναι η Κατερίνα μου. Η ομορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όμορφοι και άσχημοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχιςμένοι ακτινοβολούν ομορφιά. Νομίζω πως εγώ, η οικογένεια µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούμε ευτυχισμένοι, ομορφαίνουμε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγματα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης στη Realnews. Το ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά και ζει τον έρωτά του πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.