, Κυριακή
05 Φεβρουαρίου 2023

«All Star Survivor»: Ποιοι έκαναν δοκιμαστικά και ποιοι παραμένουν ερωτηματικά…

Η αναμονή για το «AllStarSurvivor» φαίνεται πως είναι πολύ μεγάλη, καθώς τα κανάλια έστησαν καραούλι έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, όπου αυτές τις μέρες διεξάγονται τα εργομετρικά τεστ για τους υποψήφιους παίκτες.

40 άτομα έχουν κάνει προσύμφωνο για το reality επιβίωσης και από αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πέρασαν από τα δοκιμαστικά οι Στάθης Σχίζας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Γκότσης, Ορέστης Τσανγκ, Στέλιος Χανταμπάκης, Κατερίνα Δαλάκα, Καρολίνα Καλύβα.

Η υπογραφή των κανονικών συμβολαίων θα γίνει με όσους περάσουν με επιτυχία τα τεστ. Στο επόμενο 15νθήμερο θα κλειδώσουν οι συμμετοχές, ενώ επίσημη ανακοίνωση δεν θα πρέπει να περιμένουμε πριν μπουν όλοι οι παίκτες στο αεροπλάνο, κάτι που θα συμβεί μετά τα Χριστούγεννα, καθώς η πρεμιέρα είναι στις 8 Ιανουαρίου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Άρης Σοϊλέδης δεν έχει δεχτεί καν πρόταση, παρότι ήταν φιναλίστ. Οι πληροφορίες μας λένε ότι αιτία για αυτό είναι η περσινή συμμετοχή του στο παιχνίδι, η οποία συνοδεύτηκε με διάφορα προβλήματα. Ο Τριαντάφυλλος συνοδεύεται από το μεγάλο ερωτηματικό. Ο τραγουδιστής δεν έχει συμφωνήσει στα οικονομικά, αλλά θεωρείται ότι θα μπει μεταγενέστερα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το πρόσωπο για το οποίο έχουν ακουστεί τα περισσότερα. Αν και ο ίδιος αρνείται με κάθε τρόπο το ενδεχόμενο συμμετοχής του, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα μπει στο παιχνίδι ως έπαθλο για την ομάδα που θα νικήσει σε κάποια δοκιμασία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL