, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Αν Χάθαγουεϊ: Περιέγραψε ότι έπρεπε να φιληθεί με 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές του 2000 (ΦΩΤΟ)

Η Αν Χάθαγουεϊ θυμήθηκε ότι έπρεπε να φιλήσει 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σε μια νέα συνέντευξη στο V Magazine, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στις αρχές της καριέρας της και στο πώς ένιωθε την ανάγκη να συμφωνεί με αμφισβητήσιμες πρακτικές.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Πίσω στη δεκαετία του 2000 – και αυτό μου συνέβη – θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις».

Η Χάθαγουεϊ δήλωσε ότι είχε «τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσει κανείς τα πάντα με το να χαρακτηριστεί “δύσκολος”», παρόλο που ήταν «τόσο νέος».

«Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», σχολίασε.

Η ηθοποιός, η οποία δεν ανέφερε καμία ταινία και κανέναν ηθοποιό ονομαστικά, σημείωσε ότι έτσι λειτουργούσαν τα πράγματα τότε.

«Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει», είπε. «Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.