, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήθελαν να με διώξουν, δεν έγινε χάρη στον Τζώνη Καλημέρη»

«Η πιάτσα νόμιζε ότι ο καλοπαιδισμός μου ήταν αδυναμία» λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποκαλύπτει ότι υπήρξαν κανάλια στην καριέρα του που ήθελαν να τον διώξουν «λόγω συμπεριφοράς».

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκπομπή TV Queen, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και αναφέρθηκε στη φορά που έγιναν εισηγήσεις να εκδιωχθεί από τον ΑΝΤ1 αλλά αυτό δεν έγινε χάρη στον Τζώνη Καλημέρη.

Ο χώρος σου σε αγάπησε ή σε φθόνησε περισσότερο;

Όταν με είδαν να είμαι πολιορκητικός κριός όλων των καναλιών που συνεργάστηκα, ήθελαν την καλή γειτονία μαζί μου. Είδαν ότι δεν άσκησα ποτέ εξουσία. Ακόμα και όταν με πάντρεψε ο Κοντομηνάς – πολλές φορές με καλούσε και έλεγα «έχω δουλειά». Είχα τον δικό μου χαβά, δεν ήμουν ο Ανδρέας της διαπλοκής.

Έχω ανοίξει την αγκαλιά μου και έχω προτείνει στη δουλειά πολύ κόσμο. Πήρα τα λιγότερα «ευχαριστώ» από όλους. Όταν πεθάνω θα πάρω τα περισσότερα. Είμαι τόσο τρυφερός με τους συνεργάτες μου, δίνω ευκαιρίες. Χωρίς να κάνω ποτέ αυλές.

Η πιάτσα νόμιζε ότι ο καλοπαιδισμός μου ήταν αδυναμία. Όποιος πήγε όμως να το εκμεταλλευτεί είδε τι ισχυρή προσωπικότητα διαθέτω.

Έχεις τσακωθεί πολύ με καναλάρχη;

Όχι, αλλά ξέρω κανάλια που ήθελαν να με διώξουν λόγω συμπεριφοράς. Την εποχή του «Χαμογέλατε είναι μεταδοτικό» στο Mega είχαν ενοχληθεί πολύ, αλλά δεν με έδιωχναν γιατί ήμουν η αιχμή του δόρατος.

Είχε ο Παπαδάκης την ιδέα να με πιάσουν και να με δέσουν για να μην μπορώ να πάω στην εκπομπή μου και εγώ συμφώνησα. Βγήκα στην απέναντι εκπομπή του ΑΝΤ1, έγινε για λίγα λεπτά διακαναλική σύνδεση, μετά λύθηκα και πήγα να κάνω τη δική μου.

Την άλλη μέρα εμείς είχαμε 45% και ο ΑΝΤ1 18%. Έγιναν τότε εισηγήσεις για να με διώξουν. Δεν με έδιωξαν εξαιτίας της επιμονής του Τζώνη Καλημέρη.

Πηγή: NewsIt

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.