, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Άγγελος Γεωργουδάκης κατά Τάκη Καραγκούνια: «Με πολέμησε, με ψεύδη και συκοφαντίες προσπάθησε να με διαβάλλει στην παραγωγή»

Για τον Τάκη Καραγκούνια μίλησε σήμερα ο Άγγελος Γεωργουδάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκπομπή «Fay’s Time».

«Με τον Τάκη υπάρχει παρελθόν. Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Με πολέμησε πάρα πολύ για να μην μπω στο παιχνίδι και προσπάθησε να με διαβάλλει και την ίδια την παραγωγή. Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε που δεν του είπα ότι θέλω να μπω στο Survivor. Και παρ’ όλα αυτά, αυτή ήταν η δική μου απόφαση, γιατί πίστευα ότι ο ίδιος ίσως ήθελε να με βοηθήσει, αλλά εγώ ήθελα να το πετύχω με το σπαθί μου. Αυτό ενδεχομένως τον πείραξε», είπε αρχικά ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

«Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Μου είχε κάνει πυγμαχία στο παρελθόν. Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει στην παραγωγή. Μου το είπε ο ίδιος, ότι “εγώ θα σε πολεμήσω και θα πάρω την παραγωγή και θα τους πω αυτά”, του είπα να κάνει ότι θέλει. Ήθελε πολύ να ξαναμπεί και μου είπε ότι είπα στην παραγωγή ότι ήμουν μαθητής του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.