, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Άρης Σοϊλέδης: Σε νέα στιγμιότυπα με την καινούργια του σύντροφο (Video)

Μια σειρά από νέες φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με την καινούργια του σύντροφο προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 10/5 στο Happy Day.

Μετά τις φωτογραφίες που έδειχναν τον μέχρι πρότινος σύντροφο της Μαρίας Αντωνά με νέα παρέα στο θέατρο, τώρα το φως είδαν μια σειρά από νέες φωτογραφίες που τον δείχνουν με την ίδια κοπέλα να επιστρέφουν από τη Μύκονο, όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα. 

Ο Άρης Σοϊλεδης, όπως όλα δείχνουν, έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά και απολαμβάνει όμορφες στιγμές δίπλα στη νέα του σύντροφο. Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μεταφέρει τα όσα της είπε ο Άρης Σοϊλέδης στην επικοινωνία που είχαν μετά την προβολή των φωτογραφιών του με τη νέα του σύντροφο από το θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι ο Άρης Σοϊλέδης τότε είχε επικοινωνήσει μαζί της, ξεκαθαρίζοντάς της πως όσο καιρό ήταν σε σχέση με τη Μαρία Αντωνά ήταν απόλυτα πιστός σε εκείνη, και δεν είχε γίνει τίποτα άλλο, όπως πιθανόν να είχαν αφήσει να εννοηθεί στην εκπομπή του Alpha. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.