, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανάρτηση με μία φωτογραφία του από το μακρινό 2004

Μία αναδρομή στο παρελθόν αποφάσισε να κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2004, στην οποία φαίνεται ο σκηνοθέτης.

Ένα post στο Instagram έκανε ο γνωστός σκηνοθέτης με μία φωτογραφία που χρονολογείται πριν 20 χρόνια! Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πόζαρε σε ηλικία 28 ετών στο σπίτι του στη Φιλοθέη, έχοντας αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπό του ώστε να φαίνεται πως ξυρίζεται. Το σκηνικό αυτό είχε να κάνει με κόνσεπτ φωτογράφισης.

«Πριν πολλά, πολλά χρόνια… Τόσα που δεν θυμάμαι για που και από ποιον είχε γίνει αυτή η φωτογράφιση! Τεράστια αναδρομή πριν 20 χρόνια», έγραψε ο Παπακαλιάτης στη λεζάντα της ανάρτησης.

Εκείνη την περίοδο προβαλλόταν η επιτυχημένη σειρά «Κλείσε τα μάτια» όπου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε την πρώτη του απόπειρα ως σκηνοθέτης, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου της σειράς και τη σκηνοθεσία όλου του τρίτου κύκλου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.