, Κυριακή
25 Φεβρουαρίου 2024

Ε. Ελέτσι σε Μ. Μπακοδήμου: Έλα στον γάμο γιατί θα υπάρχουν ελεύθεροι γαμπροί, βρήκα καρδιολόγο στην Καινούργιου (Video)

Λίγες ώρες πριν τον γάμο της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και προσκάλεσε την παρουσιάστρια στον γάμο της.

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης, γαλαντόμος. Θα είχα άσχημο για την Κατερίνα; Είναι ωραίος, αδύνατος και γυμνασμένος. Μαράκι δεν σου είπα, θα βάλω και το δικό σου όνομα».

Η παρουσιάστρια απάντησε με χιούμορ: «Όχι, όχι, όχι γιατί αν σβηστεί το δικό μου κι όχι της Καινούργιου, θα αρχίσει να λέει ότι οι παλιές παρουσιάστριες δεν αφήνουν τις καινούριες».

«Μαράκι σε περιμένω κι εσένα γιατί θα υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι γαμπροί. Για την Καινούργιου έχω έναν καρδιολόγο να της απαλύνει την καρδούλα της» της είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Μην ξεχάσεις να με γράψεις, να σκάσει η Καινούργιου» είπε τέλος η Μαρία Μπακοδήμου, γελώντας.