, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Έφη Θώδη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μου πρότεινε να με μανατζάρει, μου άρεσε και δέχθηκα» (Video)

Για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και την επαγγελματική πρόταση που της είχε κάνει μίλησε η Έφη Θώδη.

«Τον αναγνώρισα τώρα που έγιναν αυτά τα γεγονότα. Τον είδα με το μούσι και λέω: πού τον ξέρω; Και μετά λέω: ρε συ, αυτός είναι ο Κώστας ο Πολυχρονόπουλος, που ερχόταν παλιά στα πανηγύρια. Πριν 15 χρόνια περίπου, πριν αρχίσει να κάνει τα γεύματα στον «Άλλο Άνθρωπο», τον είχα συναντήσει σε διάφορα πανηγύρια».

«Ερχόταν, ήταν πολύ γλεντζές, χόρευε άνετος, με τα λουλούδια του, με τα κεράσματά του. Φαινόταν ένας άνθρωπος που είχε τον τρόπο του. Όταν ο άλλος σε κερνάει, πληρώνει τα ουίσκι του και σου πετάει λουλούδια, φαίνεται ότι έχει καλή επιφάνεια», πρόσθεσε.

«Εγώ δεν έδινα σημασία σε αυτά αλλά φαινόταν ότι ήταν ένας καλός πελάτης για εμάς. Χόρευε, παράγγελνε τα τραγούδια του, πέταγε τα λουλούδια του, ήταν πολύ άνετος. Γίναμε φίλοι, ερχόταν και με χαιρετούσε εμένα και την ορχήστρα. Μου λέει μια μέρα: θέλω να μιλήσουμε. Ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου, μου πρότεινε να κλείσουμε δουλειές στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.