, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ελ. Σπανού για Τούνη: Για το εάν είναι δύσκολη η δουλειά της influencer θα ήταν πιο κατάλληλη να απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα (Video

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη για το επάγγελμα του influencer.

«Είμαι πολύ τυχερή και δεν έχω πρηστεί στο πρόσωπο, αλλά έχω πάρει 6,5 κιλά. Αλλά βλέπω αισθητή διαφορά στα πόδια μου».

«Σε αναπαραγωγή είδα τι είπε ο κύριος Σεργουλόπουλος, ο οποίος με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, με ενδιαφέρει και η άποψή του και είδα το βίντεό του. Λοιπόν, υπάρχουν influencers, τους οποίους τους γνωρίζουμε είτε μέσω της τηλεόρασης, είτε είναι τηλεοπτικές περσόνες, είτε είναι αθλητές, είτε είναι άνθρωποι που έχουν κάνει κάτι και τους θαυμάζουμε και πραγματικά μας κάνουν influence, μας επηρεάζουν και θέλουμε να τους μοιάσουμε για παράδειγμα. Και υπάρχουν και οι influencers, οι οποίοι υφίστανται γιατί άνοιξαν διάπλατα την πόρτα του σπιτιού τους, της κρεβατοκάμαράς τους, άνοιξαν την κλειδαρότρυπα. Αυτούς λοιπόν τους influencers, εγώ προσωπικά ως Ελισάβετ αν μου επιτρέπεται, δεν μου ταιριάζουν και δεν τους ακολουθώ κιόλας. Δεν μπορούν να μου κάνουν influence κάτι, δεν μπορούν να με επηρεάσουν σε κάτι, για να με επηρεάσεις πρέπει να σε πιστεύω ή να σε θαυμάζω».

«Τώρα αν η δουλειά της influencer μητέρας επιχειρηματία είναι δύσκολη, η αλήθεια ήταν ότι θα ήταν πιο κατάλληλη να μας απαντήσει μια εργαζόμενη μητέρα, αν προτιμάει να βιοπορίζεται βγάζοντας βίντεο από το σπίτι της ή πηγαίνοντας κάποιο ταξίδι με το παιδάκι της για να μαζέψει υλικό, ή αν προτιμάει να ξυπνάει κάθε πρωί να πηγαίνει στη δουλειά της 8 και 10 ώρες, να γυρίζει μετά να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού και να ψάχνει χρόνο για τον εαυτό της και να αφήνει και το παιδί της κάπου όλο αυτόν τον χρόνο που εργάζεται. Αυτή νομίζω θα ήταν πιο κατάλληλη να μας απαντήσει για το πόσο κουραστική μπορεί να της ακούγεται η δουλειά της influencer».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.