, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ελένη Μενεγάκη: Μου ζήτησε να την συγχωρέσω για τα σκληρά της λόγια

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε, το μεσημέρι της Πέμπτης, μια ιδιαίτερη επικοινωνία που είχε με τηλεθεάτρια της εκπομπής, την περίοδο που γέννησε το τρίτο της παιδί, την Βαλέρια.

«Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών ότι όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή, που μου έλεγε μία γυναίκα ότι «με ενοχλεί η χαρά σου για τα παιδιά, μου δημιουργεί τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνεις.

Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, την είχα ρωτήσει αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί.

Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, γιατί έμενε σε κάποιο νησί. Ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι «Ελένη είμαι ευτυχισμένη, θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις ποτέ για τα σκληρά λόγια που σου έγραψα»;», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Μετά από χρόνια μου ξαναέστειλε mail ότι είναι στην Αθήνα και πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή της», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.