, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ελένη Ράντου: Η ηθοποιός κάνει έκκληση για βοήθεια

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου ζήτησε την βοήθεια από τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα post της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη σοβαρά στο κεφάλι σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η φίλη της ηθοποιού βρέθηκε στη γωνία Πλάτωνος και Φιλαρέτου, στις 17 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ηθοποιό, το περιστατικό έλαβε χώρα ανάμεσα στις 12:00 και τις 13:00 το μεσημέρι και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε.

Γι’ αυτό, η Ελένη Ράντου παρακαλεί «όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει».

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.