Για την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», αλλά και για τον σύντροφό της, Νίκο Συρίγο, απάντησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
«Το «Κάθε Χριστούγεννα» είναι καθαρόαιμο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και μου το πρότεινε ο Θέμης Καραμουρατίδης, που το έγραψε, το περασμένο καλοκαίρι. Τα Χριστούγεννα τα αγαπώ και τα περιμένω, ως παιδί ήταν μία ευκαιρία να βλέπω τους γονείς μου λίγο παραπάνω, πήγαινα στο μαγαζί όπου δούλευαν. Παίζαμε με τον πάτερα μου ένα παιχνίδι στο αυτοκίνητο, ποιος θα βρει τα περισσότερα στολισμένα σπίτια και μαγαζιά, αυτό είναι μία πολύ ζέστη ανάμνηση», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
«Αναζητάω τις αλλαγές και η ζωή μου τα έχει φέρει έτσι ώστε να έχω πολλές αλλαγές. Θέλω να έρχονται προκλήσεις που θα με κάνουν να αναθεωρώ όλη μου την ύπαρξη, ακόμη και εμφανισιακά η ψυχολογικά, να βρίσκω άλλες πτυχές μου. «Η εκατομμυριούχος» στο Παλλάς μου έβγαλε κομμάτια που μπορεί να ντρεπόμουν να τα εκφράσω, ήμουν λίγο πιο συντηρητική. Βλέπω ότι το νάζι τελικά είναι κάλο και κερδίζει πράγματα, ελπίζω να μου μείνει και να γίνω πιο ναζιάρα από εδώ και στο έξης. Ζω μία πιο επικοινωνιακή στιγμή στη ζωή μου, αν και θεωρώ ότι πάντα ήμουν, αλλά δυσκολευόμουν να το δώσω ώστε να το καταλάβουν και οι άλλοι. Δεν είμαι απόμακρη επειδή δεν αγαπώ τους ανθρώπους, άλλα από ντροπή».


