, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Μου έδιναν φακελάκια που μέσα δεν είχαν λεφτά – Ποιος είναι ο Πέτρος Νάζης (Video)

Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο της, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου το πρωινό της Τετάρτης.

«Είμαι πλέον κυρία Λεμονίδου. Ούτε γω το ‘ξερα αλλά και την μαμά του συζύγου μου την έλεγαν Λεμονίδου, γι’ αυτό και μου είπε «Λεμονίδου». Είμαι τώρα παντρεμένη γυναίκα ενώ πριν ήμουν ελεύθερη Survivor. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα».

«Πραγματικά ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Ήταν ο τρόπος του, η ευγένεια του, η δοτικότητα του και είχε όλα τα καλά. Όλα έγιναν εξαπίνης, δεν πίστευα ότι εγώ θα παντρευτώ κιόλας. Έλεγα ότι θα μείνω μπακούρι και θα μείνω στο ράφι, μου το έλεγαν και οι φίλοι μου αυτό».

«Μου άρεσε που μου είπε ο Νεκτάριος, δυο μέρες πριν από τον γάμο. «Μπορεί ο Θεός να μου πήρε τη μαμά αλλά μου έφερε μια άλλη γυναίκα. Είσαι ίδια η μαμά μου» μου είπε. Εκεί έπεσα, λύγισα αλήθεια. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και μου δίνει και χώρο. Είναι πολύ καλός».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.