, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Νομίζω πως πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα”

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απιστία και στις συχνές σπόντες που της «πετάει» ο Κώστας Τσουρός στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», για την προσωπική της ζωή τονίζοντας πως πρέπει να μπει ένα φρένο σε ότι αφορά τον πρώην σύντροφο της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Τι να σας πω για την απιστία; Δε τη συγχωρώ. Η Λίτσα Γιαγκούση κι εγώ… Άσε τον Κώστα Τσουρό να λέει, εγώ δε θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά όμως. Η απιστία αφορά το παρελθόν, μια απιστία δεν αφορά το παρόν, το μέλλον σίγουρα όχι. Το παρελθόν κι ας βάλουμε μια τελεία» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τα υπονοούμενα που αφήνει ο Κώστας Τσουρός για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στο Mega.

«Νομίζω πως πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα. Ήταν αυτό που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν. Με αγάπη το λέω, χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε γενικότερα να αναφερόμαστε σε αυτό. Τελείωσε αυτό, πάει. Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση, αλλά το να μιλάμε γι’ αυτό… Έχουμε προχωρήσει και οι δυο τις ζωές μας. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή και μέχρι εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.