, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Έξαλλος ο Πικέ με τη Σακίρα – Έβαλε τα παιδιά τους να παίξουν σε βίντεο κλιπ της χωρίς να το ξέρει

Τη βοήθεια του δικηγόρου του ζήτησε ο Ζεράρ Πικέ, μετά την απροσδόκητη εμφάνιση των παιδιών του σε βίντεο μαζί με τη Σακίρα, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν είχε ενημερωθεί για τη συμμετοχή τους.

Η Σακίρα, κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Acrostico», στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά της Μίλαν και Σάσα. Το βίντεο, που προφανώς γυρίστηκε στο πρώην σπίτι τους στη Βαρκελώνη πριν από τη μετακόμισή τους στο Μαϊάμι, παρουσίαζε τα παιδιά να τραγουδούν μαζί με τη μητέρα τους, ενώ τη συνόδευαν στο πιάνο.

Η Σακίρα μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Μίλαν εμφάνισε τα πρώτα του βήματα στη σύνθεση, ενώ ο Σάσα επικεντρώθηκε στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων του στο πιάνο. Το τραγούδι και η μουσική παράσταση των παιδιών έχουν λάβει πολλούς επαίνους και θετικές κριτικές.

Το σοκ του Πικέ  ήλθε από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή των παιδιών του στο βίντεο της τραγουδίστριας μέχρι τη δημοσιοποίησή του.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Lorena Vazquez, ο Πικέ δεν είχε καμία προηγούμενη γνώση, άδεια ή εξουσιοδότηση για τη συμμετοχή των παιδιών του. Ακόμη και τα ίδια τα παιδιά δεν τον είχαν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους. Η  οργή του για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή των παιδιών του πριν από τον υπόλοιπο κόσμο, τον οδήγησε να συμβουλευτεί τους δικηγόρους του για να διερευνήσει πιθανές ενέργειες.

«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μίλησε με τον δικηγόρο του για να καθορίσει τι ενέργειες μπορούν να γίνουν», αναφέρουν πηγές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.