, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Φ. Γεωργαντά: Τώρα πια έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί το «δούλεψα» (Video)

Αποχωρώντας το 2023 η Φωτεινή Γεωργαντά παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» για τα γεγονότα που σημάδεψαν την χρονιά που πέρασε.

Η Φωτεινή Γεωργαντά μίλησε για την καλύτερη είδηση του 2023 που ήταν τα αποτελέσματα του γιου της που πέρασε στο πανεπιστήμιο.

Αποκάλυψε τον βασικό λόγο που είναι μαζί με τον σύζυγό της σχεδόν 25 χρόνια, αναφέρθηκε για την αυτοπεποίθηση που κατάφερε να αποκτήσει περνώντας τα χρόνια γιατί ως παιδί δεν την πρόσεχε κάνεις αλλά και για την ασθένεια της μητέρας της που πάσχει από άνοια.

«Το 2023 σημαδεύτηκε από την είσοδο του γιου μου στο πανεπιστήμιο και αυτό έδωσε στην οικογένεια μεγάλη χαρά. Η κόρη μου πηγαίνει Β’ λυκείου. Είναι μια μικρή κυρία που εξελίσσεται και προσπαθεί να κάνει τα δικά της βήματα».

Σχετικά με τον σύζυγό της δήλωσε: «Είμαι 24 χρόνια με τον σύζυγό μου. Η μαγική συνταγή είναι να περνάς ωραία με τον άλλον και να χαμογελάς με απλά πράγματα. Όταν φύγουν τα παιδιά από το σπίτι έχω ήδη βρει τι θα κάνω. Έχω πει στον σύζυγό μου ότι θέλω να ταξιδεύουμε».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της είπε: «Η μητέρα μου πάσχει από άνοια. Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ανθρώπους πολύ ενεργητικούς να περνάνε όλο αυτό. Θα πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σε όλη της την δυναμική».

Αναφορικά με την αυτοπεποίθηση που κατάφερε να αποκτήσει περνώντας τα χρόνια δήλωσε: «Τώρα πια έχω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί το ”δούλεψα”. Γύρω στα 18 ήμουν ανασφαλής και αισθανόμουν ότι δεν ήμουν ωραία. Η δημιουργία οικογένειας και η αγάπη τους με έκανε να γεμίσω αυτοπεποίθηση».

Ενώ για την τηλεοπτική της παρουσία σημείωσε: «Τα τελευταία 27 χρόνια βρίσκομαι στην τηλεόραση και θα ήθελα να συνεχίσω να το κάνω. Θα με ενδιέφερε να κάνω μια εκπομπή υγείας και ομορφιάς».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.