, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Φ. Σκορδά για Ν. Αναδιώτη: «Ήταν ένα προσβλητικό παράδειγμα, σαν να είναι το έγκλημα και το κακό ίσον με την ομοφυλοφιλία»

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ήταν ένα ατυχές – προσβλητικό παράδειγμα αυτό που είπε για τη ληστεία γιατί είναι σαν να λέει ότι το έγκλημα και το κακό να είναι ίσον με την ομοφυλοφιλία. Επίσης, δεν είναι επιλογή, δεν είναι προσανατολισμός», είπε αρχικά.

«Ο δημόσιος διάλογος για εμένα γίνεται σε αυτό το επίπεδο – άσχετα με το νομοσχέδιο – γιατί θα πρέπει να μην αισθάνονται ντροπή ή ότι κάτι κακό συμβαίνει. Θα πρέπει οι γονείς σε μια κλειστή κοινωνία να μην αισθάνονται άσχημα. Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει παιδιά να εξομολογούνται: Με διώξανε από το σπίτι, ο πατέρας μου ντρεπότανε, χτυπούσε τη μαμά μου γιατί θεωρούσε ότι έφταιγε εκείνη. Μετράει να ακούσεις αυτό δημόσια υπέρ της αγάπης, ότι οι γονείς ό,τι και να συμβαίνει αποδέχονται τα παιδιά τους, όπως κι αν είναι. Αναγκαζόμαστε να λέμε τα αυτονόητα» τόνισε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.