, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Πανόπουλο: Ένιωσα λίγο σαν να με μάλωσε (Video)

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής FaysTime έκαναν ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Αν ήταν ακόμα δύσκολα με τη Ναταλία τώρα στην 3η χρονιά μαζί, θα θέλαμε καμιά 20αριά χρόνια για να τα πάμε καλά. Φέτος είμαστε ρυθμισμένοι, έχουμε βρει τα βήματα και τις ισορροπίες μας αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για το τι θα κάνουμε του χρόνου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Η αυτοαναφορικότητα είναι η αιτία αποτυχίας της ελληνικής τηλεόρασης. Όταν κάνουμε τηλεόραση για να μιλάμε μεταξύ μας, έχουμε αποτύχει. Η τηλεόραση είναι ο πομπός και ο τηλεθεατής ο δέκτης. Όταν ο πομπός και ο δέκτης είναι η ίδια η τηλεόραση, σημαίνει ότι αφήνουμε τον τηλεθεατή εκτός και έχουμε αποτύχει», ανέφερε ο δημοσιογράφος στη Φαίη Σκορδά.

«Να υπάρχει το gossip και να τα υπηρετεί όποιος θέλει και με όποιον τρόπο θέλει. Όπως όμως είπε και ο κύριος Τσαφούλιας στην εκπομπή μας, εδώ ο κόσμος καίγεται κι εμείς ασχολούμαστε με κάποια θέματα τέταρτα ολόκληρα στην τηλεόραση… αυτό είναι ντροπή», απαντά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Το ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη σε ένα συμβατικό Μέσο και επιλέγει το Others, πρέπει να μας προβληματίσει. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε καλά την τηλεόραση και να απευθυνόμαστε σε δέκα ανθρώπους αλλά να την κάνουμε καλύτερα και να απευθυνόμαστε σε εκατό», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο δημοσιογράφος.

«Σαν να με μάλωσε λιγάκι αισθάνθηκα. Είναι πολύ γλυκό και χαμογελαστό αγόρι αλλά έτσι ένιωσα. Όλα όσα είπα είναι σωστά», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.