, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Γ. Ασημακόπουλος: Μετά από μένα έφυγαν άλλα 2 άτομα από τον Γ. Λιάγκα, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει (Video)

Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Απ’ ό,τι ξέρω στο νέο Survivor θα είναι η μισή ομάδα νέοι Μαχητές και η άλλη πρόσωπα που έχουν ξαναπάει. Αν είναι 8-10 χιλιάρικα τον μήνα, είναι πολλά τα λεφτά. Δεν νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπορούσε να πάει. Μιλάμε και έχει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις», απαντά ο Γιώργος Ασημακόπουλος για τον καινούργιο κύκλο του reality επιβίωσης που έρχεται στον ΣΚΑΪ το 2024.

«Όταν έφυγα από το Πρωινό, έδωσα τη γραμμή. Για να έχουν φύγει άλλα δύο άτομα μετά από μένα, επίσης και για να φύγει η Φαίη Σκορδά από τον ANT1 και να πάει στον ΣΚΑΪ, κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Τώρα μην κοροϊδευόμαστε, μπορούμε να καταλάβουμε», δηλώνει ο πρώην παίκτης του Survivor απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν έχω μιλήσει ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Δεν έχουμε κάτι κοινό να μας ενώνει. Εγώ είχα πάει με όλη την καλή διάθεση στο Πρωινό αλλά δεν έκατσε»