, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Γ. Κόρομι: Δεν έχω δώσει δικαίωμα για να μου κάνουν ανήθικες προτάσεις, το έκοβα πάντα (Video)

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κόρομι.

«Θα βρισκόμουν στην τηλεόραση, αν υπήρχε κάτι που να έχει να κάνει με τον αθλητισμό και τα ταξίδια. Τον Τριαντάφυλλο δεν τον είδα στην εκπομπή του, δεν έχω ξανά μιλήσει μαζί του», είπε αρχικά ο Γιώργος Κορόμι.

Για το φλερτ και την πρόταση γάμου στην σύντροφό του, ο Γιώργος Κόρομι ανέφερε: «Με φλερτάρουν κοπέλες, βράζει το αίμα τους ακόμα κι ας γνωρίζουν ότι είμαι σε σχέση. Για το στήθος μου δέχομαι τα πιο κολακευτικά σχόλια. Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου, αφού τερμάτισα έναν αγώνα τριάθλου. Μου είχε δώσει το δαχτυλίδι ο κολλητός μου 500 μέτρα πριν τον τερματισμό. Δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για γάμο με την Τίνα, δεν το περίμενε. Ήταν κάτι που ήθελα. Δεν έχω σχεδιάσει ακόμα ποτέ θα γίνει ο γάμος. Στο μαγαζί που βρισκόμαστε τώρα πριν από 4 χρόνια, ήταν το πρώτο μας ραντεβού με την Τίνα. Θέλω να κάνω οικογένεια, αυτός είναι ο στόχος μου».

Σαν χόμπι είχα πάντα το μόντελινγκ. Τα περισσότερα χρήματα που μου έχουν δώσει για μία δουλειά στο μόντελινγκ είναι σε τετραψήφιο αριθμό. Δεν δέχτηκα ποτέ ανήθικη πρόταση. Δεν έχω δώσει δικαίωμα, το έκοβα πάντα. Δέχομαι φλερτ και από άντρες, είναι λογικό, το διαχειρίζομαι όπως και με τις γυναίκες. Σε σειρά προτεραιότητας βάζω πρώτα το σ…ξ, μετά το φαγητό και τέλος τον ύπνο».