, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Γ. Λέντζας: Είμαι ο πρωθυπουργός των μετρίως διάσημων (Video)

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης (12/12) βρέθηκε ο Γιώργος Λέντζας. Ο γνωστός παρουσιαστής συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, περιγράφοντας το ξεκίνημά του στα media, τις σπουδές που προηγήθηκαν αλλά και την έως τώρα γεύση που του έχει αφήσει ο χώρος.

«Δεν στέκομαι στο αν έχω νιώσει αδικία, εγώ είμαι υπεύθυνος για την προσπάθεια και τη δουλειά μου. Εάν δώσω αυτό που έχω και εξελιχθώ μέσα από μια δουλειά, είμαι ΟΚ. Η αποδοχή που έχω έξω από τον κόσμο είναι μεγαλύτερη από αυτή που μου επιστρέφει ηθικά η τηλεόραση», δηλώνει ο Γιώργος Λέντζας.

«Προσπαθώ πάρα πολύ να σκέφτομαι ότι ούτε ο έπαινος ούτε η μομφή στη μεγάλη τους έκφραση είναι κάτι που πρέπει να σταθώ πολύ. Καλά εγώ είμαι ο πρωθυπουργός των μετρίως διασήμων. Όλοι μου λένε: θύμισέ μου, θύμισέ μου… ή μου λένε άλλο όνομα», συμπλήρωσε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής.

«Η τηλεόραση είναι μια δουλειά που την παίρνω πάρα πολύ σοβαρά, θέλω να την κάνω όσο καλύτερα μπορώ και είμαι χαρούμενος. Το Football Stories ήταν μία εκπομπή με κοινωνικό αποτύπωμα, με έκανε περήφανο και μπήκε στο πανεπιστήμιο, στο μάθημα της Μεθοδολογίας της Έρευνας στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ», εξομολογείται στη συνέχεια ο Γιώργος Λέντζας.

«Είναι ανατριχιαστικό αυτό. Οπότε νιώθω ότι εάν μία δουλειά μου μπορεί να έχει αυτό το αποτύπωμα, εγώ είμαι ΟΚ», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Λέντζας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.