, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Γ. Λιάγκας για Π. Χαϊκάλη: Εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, δεν φταίει ο παρουσιαστής

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την απάντησή του στο Πρωινό.

«Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι η περίπτωση ανθρώπου που μόνος του έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του, ξεκάθαρα. Δεν έκανε κάτι που να τείνει στη σφαίρα του παραβατικού ποινικά, έκανε κάποιες πράξεις ηθικά απαράδεκτες, πίεσε κάποιες γυναίκες με κάποιο τρόπο, βγήκαν στη δημοσιότητα, είπε ένα συγγνώμη, το δικαιολόγησε άκομψα.

Δεν ξέρω αν το λέει για μένα, σε ό,τι με αφορά, πολλές φορές έχω πει ότι πρέπει να γυρίσει στο θέατρο, ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Παρότι δεν το ξέρει, να ψάξει να βρει μήπως πίσω από τις προτάσεις που του έγιναν κρύβεται κι ένας Λιάγκας. Μήπως σε κάποιους παραγωγούς που του έκαναν προτάσεις μέσα στον χειμώνα κρύβεται κι ένας Λιάγκας που είπε «είναι καλός, πάρε τον να σου παίξει στο θέατρο».

Από την άλλη, ότι δεν πήγε καλά η παράστασή του στην Κύπρο, δεν στοχοποιήθηκε από κανέναν δημοσιογράφο. Ήταν επιλογή του να πάει να δουλέψει σε μία συγκεκριμένη δουλειά, με μία συγκεκριμένη αισθητική, με ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο δεν ξέρω αν πραγματικά ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι ο Παύλος Χαϊκάλης. Δεν είναι επειδή ο κόσμος του έστριψε την πλάτη επειδή τον τιμώρησε για το metoo. Δεν του άρεσε αυτό το οποίο πήγαν να παρουσιάσουν. Και όταν είπαν ψέματα ότι είναι γεμάτοι, έλεγαν ότι εμείς κάνουμε κακό και λέμε ψέματα, ενώ βγήκαν οι ίδιοι και έλεγαν ότι είναι 7 άτομα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.