, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Γιάννης Καπετάνιος: Δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία του πατέρα μου, πήγα μόνο στα Σαράντα

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη συμμετοχή στο μουσικό πρόγραμμα του Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός κωμικός αποκάλυψε πως δεν έδωσε το παρών στις κηδείες του πατέρα και του αδελφού του εξηγώντας τον λόγο.

Κληθήκατε ποτέ να ανεβείτε στη σκηνή, ενώ βιώνατε μια μεγάλη απώλεια;

Ναι, δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου, γιατί έπαιζα στο Ηρώδειο. Ήμουν στον χορό στις «Βάκχες». Μου είπε ο αδερφός μου ότι πέθανε, αλλά δεν μπορούσα να πάω στην κηδεία του, διότι το βράδυ παίζαμε. Εκεί ήταν κάτι παραπάνω από στρατός, πήγα μόνο στα σαράντα του. Στο θέατρο απαγορεύεται να αρρωστήσεις, γιατί πίσω από μια παράσταση είναι άλλοι σαράντα άνθρωποι που περιμένουν το μεροκάματό τους. Ούτε όταν πέθανε ο αδερφός μου μπόρεσα να πάω στην κηδεία. Ήμουν στο Ηράκλειο με τον Σεφερλή, ήταν Σαββατοκύριακο και είχαμε διπλές παραστάσεις. Σε αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα, γιατί είναι τέτοια η φύση της δουλειάς.

Φαντάζομαι θα έχετε παίξει και άρρωστος στο θέατρο…

Έχω παίξει με 40 πυρετό στο Ακροπόλ με τον Χάρρυ Κλυνν. Είχα ένα νούμερο με τον Βέγγο έβγαινα και μετά έπεφτα κάτω ξερός, γιατί είχα 40 πυρετό. Φώναζε ο Θανάσης με το γνωστό του στυλ «ο Καπετάνιος έπεσε» (γέλια).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.