, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το νιόπαντρο ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού τους που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους μετά το θλιβερό νέο της απώλειας της μητέρας του ηθοποιού.

«Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπάς, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του. Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικείο», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες το ζευγάρι είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Ελένη Φουρέιρα :«Λοιπόν ήρθα γιατί δεν κατεβαίνει το παιδί. Εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή που σε είχα δει στα Mad, με είχες βοηθήσει πάρα πολύ αυτό που είχε πει για την μητρότητα, και είναι και το νούμερο ένα θηλυκό. Ήρθα μπας και κατέβει, πρέπει να πάμε στο μαιευτήριο» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση με την Ελένη Φουρέιρα να της απαντά: «Με όλα αυτά τα χορευτικά που έκανες σήμερα πιστεύω ότι θα γεννήσεις όπου να ναι… αύριο μεθαύριο θα εμπεδωθεί το μωρό εκεί που πρέπει».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.