, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Γιώργος Τσαλίκης: Έβαλαν στο μωρό ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί (Video)

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσαν συνέντευξη ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

«Με τον Χρήστο έχουμε περάσει έξι μήνες μαζί σε ένα μαγαζί, αυτή την καταπληκτική συνεργασία την επισφραγίζει και ένα ντουέτο. Ένα βράδυ ένα ζευγάρι ήθελε να μας δει και δεν είχε που να αφήσει το μωρό, του έβαλε ωτοασπίδες και το έφεραν στο μαγαζί. Φέτος είχαμε δυο προτάσεις γάμου, αρνήθηκε η κοπέλα κι ο γαμπρός έβαλε τα κλάματα πάνω στη σκηνή. Ένα παιδί σε αμαξίδιο ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ήταν από τα πιο συγκινητικά βίντεο που έχω ανεβάσει στο Instagram μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε από την πλευρά του: «Το τραγούδι έχει τίτλο “Βάλε να τα πιούμε”, ένα τραγούδι ανεβαστικό που θα μας χορέψει για όλο το καλοκαίρι. Ο Γιώργος διακόπτει το πρόγραμμα για οποιονδήποτε λόγο, άλλα με όμορφο τρόπο. Έχω πέσει από την πίστα, πολλές φορές φέτος βρίσκαμε λογούς να γελάμε και να πειράζουμε ο ένας τον άλλο. Την προηγουμένη παρασκευή μιλήσαμε με τον Γιώργο και ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία, άλλα το βράδυ ήρθε στο μαγαζί».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.