, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Η Μπέττυ Μαγγίρα απαντά στη Μαρία Κορινθίου: Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο

Με την παρεξήγηση ανάμεσα στην εκπομπή της και τη Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε το «I Love ΣουΚού» η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωινό του Σαββάτου (16/12).

«Έχουμε beef στην εκπομπή και είμαι έξαλλη. Είμαι έξαλλη, γιατί με εξευτελίζετε. Μοντάρετε βίντεο άλλα αντ’ άλλα, εκτίθεμαι εγώ, εκτίθεται η εκπομπή, εκτίθεστε κι εσείς, εκτιθέμεθα όλοι», ανέφερε αρχικά μεταξύ σοβαρού και αστείου η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Πριν κανέναν μήνα, εμείς δείξαμε εδώ κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου που έλεγε κάποια πράγματα για τον Έρωτα Φυγά. Είχα πει τότε εγώ ότι, αν κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί παρασκηνιακά, να μην εκφέρει άποψη, γιατί εκτίθεται ο ίδιος», περιγράφει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αμέσως μετά.

«Βγαίνει, λοιπόν, η Μαρία και λέει: δεν είναι έτσι, δεν παίξατε όλες τις δηλώσεις μου, έγινε επί τούτου μοντάζ. Θα δούμε και το μονταρισμένο υλικό και το αμοντάριστο», συμπληρώνει η Μπέττυ Μαγγίρα, δίνοντας πάσα για το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού.

«Με γουστάρει αλλά δεν της άρεσε που είπα το ρήμα «εκτίθεται». Είπε κάτι άλλο στις αμοντάριστες δηλώσεις; Τα παίξαμε και τα δύο και βλέπετε ότι δεν έχει άλλη άποψη στο ένα και άλλη στο άλλο. Εμείς απλώς μικρύναμε το βίντεο. Εννοείται ότι την αγαπάμε τη Μαρία, γιατί είναι φανταστική περσόνα», είπε αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.