, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Η Δανάη Παππά κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της;

Η Δανάη Παππά μίλησε για τον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη, και το ενδεχόμενο να προχωρήσει η σχέση τους στο επόμενο βήμα.

Αρχικά, για τη σχέση της ανέφερε: «Ο σύντροφός μου είναι πολύ αυστηρός κριτής και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό, γιατί πολλές φορές γύρω επειδή μας αγαπάνε πάρα πολύ μας χαϊδεύουν λίγο τα αυτιά και αυτό κάποες φορές δεν είναι κακό. Οπότε μου αρέσει που είναι εκεί πέρα και λέει: “Αυτό για να το δούμε”, “για δες αυτό”, και τα πετυχαίνει αυτά που λέει. Έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα. Βλέπεις τι κατάσταση επικρατεί, αλλά δεν ξέρεις και ποτέ τι μπορεί να γίνει, άμα το σκεφτούμε, άμα γίνει, όλα καλά. Τώρα είμαστε τέλεια».

Επίσης, αναφορικά με τη δημοσιότητα στην προσωπική της ζωή σχολίασε: «Στην αρχή κάπως με ενοχλούσε όταν ήταν η σχέση μας ήταν φρέσκια. Αλλά έχω καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς, όλο αυτό, οπότε δεν μπορώ να το αρνηθώ και ούτε να είμαι σκληρή με τους ανθρώπους γιατί τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Από την άλλη δεν θέλω να παρεμβαίνουν σε πράγματα και να με κάνουν να νιώθω άβολα. Όταν σέβεσαι την ιδιωτικότητά μου, θα σεβαστώ και εγώ τη δικιά σου, και πάνω από όλα τη δουλειά μας που αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Συγχρόνως, για θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί σημείωσε: «Είναι τόσο μεγάλη η τιμή που νιώθω. Ήταν όνειρο να συνεργαστώ με τους Ρέππα-Παπαθανασίου. Είναι η πρώτη μου θεατρική δουλειά και ακόμα το συνειδητοποιώ με τον καιρό».

Τέλος, για το εάν θα παρουσίαζε μία εκπομπή, η Δανάη Παππά είπε: «Είμαι ανοιχτή σε όλες τις τηλεοπτικές προτάσεις. Την αγαπώ την τηλεόραση».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.