, Σάββατο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια ανακοίνωση για την κόρη της Λάουρα Λάτσιου

Σε μία ανακοίνωση που αφορά την κόρη της Λάουρα προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 30/5.

Η γνωστή παρουσιάστρια γνωστοποίησε στον αέρα ότι η μεγαλύτερη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου δεν επιθυμεί να εμφανίζεται το πρόσωπό της δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε με αφορμή τη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της:

“Είπα στον Άγγελο πως αν πάμε μαζί, θα βγάλουμε φωτογραφίες. Δεν πάμε σε δημόσια μέρη και κρυβόμαστε. Είναι άλλο να σε πιάσει κάποιος σε μία στιγμή που δεν θέλεις. Ο Άγγελος μου απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και έτσι ήρθε.

Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί.

λαουρα λάτσιου

Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει”.