, Παρασκευή
02 Δεκεμβρίου 2022

Η εμφάνιση «έκπληξη» του Κάνιε Γουέστ στο σόου του Balenciaga στο Παρίσι

Με μαύρη κουκούλα τραβηγμένη πάνω από ένα καπέλο του μπέιζμπολ του διάσημου Balenciaga ένα oversize bomber jacket και ένα φαρδύ παντελόνι υπό τους ήχους techno μουσικής άνοιξε την επίδειξη του διάσημου οίκου στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, στη πρώτη του εμφάνιση ως μοντέλο, ο ράπερ των 21 Grammy μεταξύ άλλων.

Κάνιε Γουέστ (Kanye West). Το κοινό χρειάστηκε λίγα λεπτά να τον αναγνωρίσει μέσα στην ολόμαυρη τύπου στρατιωτική αμφίεση σε ένα σκηνικό γεμάτο λάσπη όπως όριζε το concept «Μud».

Το να συμμετέχει μία διασημότητα στην πασαρέλα για να δώσεις άλλο νόημα στη επίδειξη είναι παλιό κόλπο. Το να βάζει έναν από τους πιο διάσημους άντρες στον κόσμο ινκόγκνιτο είναι ένα μήνυμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκτιμούν τον ατομικισμό, είπε ο  δημιουργικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, Ντέμνα Γκβασάλια

Ο Κάνιε Γουέστ, πλέον Ye μπορεί να επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, με τις φήμες να λένε ότι ενδέχεται να παρουσιάσει και το δικό του brand Yeezy. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αναφέρει ο Guardian.