, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Η K. Γερονικολού αποκάλυψε την ηθοποιό που θα ήταν κουμπάρα στο γάμο της με τον Γ. Τσιμιτσέλη (ΦΩΤΟ)

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αν ποτέ παντρευόταν με το Γιάννη Τσιμιτσέλη, η κουμπάρα τους θα ήταν η Μιμή Ντενίση.

Με το Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνατε πρόσφατα μια ταινία, τους «Κουραμπιέδες από χιόνι», θα σας βλέπαμε μαζί σε κάποια σειρά, ή φοβάσαι την τόση τριβή; Δεν το αποκλείω, απλά δεν θα το έκανα στο καπάκι.

Μπορεί σε λίγα χρόνια που θα είμαστε πιο μεγάλοι, να κάνουμε κάτι διαφορετικού τύπου. Γενικά το πιο σημαντικό όταν δουλεύεις, για να περνάς καλά, είναι να έχεις γύρω σου καλούς συνεργάτες, με σεβασμό και με χιούμορ. Οπότε δεν αποκλείω τίποτα, όταν σέβομαι τον άλλον, πρώτα πρώτα επαγγελματικά. Τον Γιάννη τον σέβομαι πάρα πολύ επαγγελματικά, για την πορεία του, για ό,τι έχει καταφέρει, για το χιούμορ και τον επαγγελματισμό του, άρα θέλω να δουλεύω μαζί του, ανεξάρτητα από το αν είμαστε ζευγάρι. Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή. Οπότε ας μείνουμε σε αυτό.

Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μια λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.