, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Η Κατερίνα Ζαρίφη καλεί την Ιωάννα Μαλέσκου και «ρίχνει βόμβα» για βραδινή εκπομπή (Video)

Η Κατερίνα Ζαρίφη κάλεσε την Ιωάννα Μαλέσκου και οι δύο τους συνομίλησαν στον αέρα της εκπομπής. Στην ερώτηση της Κατερίνας σε ποια ώρα θα ήθελε η Ιωάννα να επιστρέψει στην τηλεόραση, αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα την δούμε στην βραδινή ζώνη.

«Μα υπάρχει πιο δύσκολη ζώνη, παιδιά; Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 15:00 εγώ θα έλεγα είναι μία ζώνη απρόβλεπτη, δύσκολη και με πολύ… λαό», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Αισθάνομαι ότι η Ιωάννα αφήνει ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι στον ΣΚΑΪ, γιατί λέει ότι στο τέλος αυτό που μένει είναι ο χαρακτήρας του ανθρώπου», σχολίασε από την πλευρά της η Άννα Ζηρδέλη, δίνοντας πάσα στην οικοδέσποινα της εκπομπής να τηλεφωνήσει στην Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα για να… λύσει την απορία.

«Χθες βράδυ ήμασταν μαζί σε μία εκδήλωση. Να πω ότι η Ιωάννα ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Ήρεμη, κούκλα. Είναι ένα φωτεινό τηλεοπτικό πρόσωπο. Εννοείται ότι έχει χώρο στην τηλεόραση, όλοι έχουμε χώρο κατ’ εμέ σε αυτή την αρένα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.