, Σάββατο
15 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Να διασταυρώσεις και το δικό σου ρεπορτάζ» (Video)

«Εγώ επιμένω στο ρεπορτάζ μου», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Απάντηση στην απάντηση του Γιώργου Λιάγκα έδωσε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από τον αέρα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, χθες η Σταματίνα είχε πει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

Λίγο αργότερα, βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, σήμερα, απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα: «Θέλω να πω, επειδή διέψευσε ο Γιώργος Λιάγκας ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ, σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ. Είπα εγώ ότι έχω μια πληροφορία ότι θα τραγουδήσει στο γάμο τους. Εγώ επιμένω στο ρεπορτάζ μου, αλλά σε ποια λογική; Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο, ότι θα κοπεί τιμολόγιο και ότι είναι μια συνεργασία και ότι έχει αναλάβει τη διασκέδαση».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Είπα ότι σε φιλικό επίπεδο, και το γνωρίζω από πάρα πολύ καλή πηγή, Γιώργο μου, που την εμπιστεύομαι, οπότε κι εσύ να διασταυρώσεις το δικό σου ρεπορτάζ… Ότι είναι ένας καλεσμένος που θα αναλάβει μεταξύ άλλων και τη διασκέδαση. Τώρα, θα πει ένα, δύο, πέντε κομμάτια, δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι μια μορφή συνεργασίας. Εγώ δεν είπα για συνεργασία, είπα ότι είναι ένας από τους καλλιτέχνες που ως προσκεκλημένος θα αναλάβει και τη διασκέδαση».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.