, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Η Ζ. Κουτσελίνη απαντά στη Μ. Συνατσάκη: Μιλά για τις πλαστικές μου, ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα (Video)

Συνέχεια στην κόντρα της με τη Μαίρη Συνατσάκη δίνει η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στο Tik Tok.

«Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι, με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που ανήρτησε η Ζήνα Κουτσελίνη, αφήνοντας αιχμές κατά της κ. Συνατσάκη.

Η κόντρα των δύο γυναικών ξεκίνησε χθες, Τρίτη, μετά από δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν μιλήσει άσχημα για την κόρη της Έμμα.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου. Μαζί τότε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Τώρα τα χρόνια πέρασαν, όλα ξεχνιούνται. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους. Οπότε η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί. Αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά κάποια χρόνια πίσω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.